Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14411
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trí Ái
dc.contributor.authorNguyễn, Như Sơn
dc.date.accessioned2023-11-13T03:02:27Z-
dc.date.available2023-11-13T03:02:27Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=297154en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14411-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.2en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titleHIỆN TRẠNG CÔNG NGHỆ BẢO QUẢN SẢN PHẨM TRÊN TÀU CÁ XA BỜ CÁC TỈNH PHÍA NAM.en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 42699-1465-135153-1-10-20190927.pdf
  • Size : 879,53 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.