Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTruong, Thi Dieu Hien
dc.date.accessioned2023-11-13T02:47:28Z-
dc.date.available2023-11-13T02:47:28Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296629en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14132-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.2en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titleSUGARCANE POTENTIAL IN Pleurotus sajor-caju CULTIVATIONen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 42598-1465-134750-1-10-20190919.pdf
  • Size : 593,96 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.