Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14060
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Hồng Phong
dc.contributor.authorVõ, Minh Châu
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Hiếu
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thi
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim Cúc
dc.contributor.authorBùi, Thị Diễm Hằng
dc.date.accessioned2023-11-13T02:47:07Z-
dc.date.available2023-11-13T02:47:07Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296503en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14060-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật Thú y - 2019 - no.7 - tr.47-54 - ISSN.1859-4751en
dc.subjectKhoa học kỹ thuật Thú yen
dc.titleKhảo sát tỷ lệ nhiễm Escherichia coll, Salmonella và tồn dư một số kháng sinh trên thịt lợn, thịt gà tại một số tỉnh thuộc miền Tây Nam Bộen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv65V26S072019047.pdf
  • Size : 340,74 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.