Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14019
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Bích Đào
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Trường
dc.contributor.authorNguyễn, Thu Trang
dc.contributor.authorĐặng, Thị Mai Lan
dc.date.accessioned2023-11-13T02:46:55Z-
dc.date.available2023-11-13T02:46:55Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296444en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14019-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.09en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleEFFECT OF DIET FORMULATION STRATEGIES ON BROILER PRODUCTION PERFORMANCE, CALORIC EFFICIENCY, CARCASS CHARACTERISTICS AND ECONOMIC INDICES = ẢNH HƯỞNG CỦA THÔNG TIN TRONG LẬP KHẨU PHẦN ĐẾN NĂNG XUẤT CỦA GÀ ROSS 508en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 42025-1297-132855-1-10-20190801.pdf
  • Size : 163,5 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.