Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13953
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Xuân Thành
dc.contributor.authorTrần, Thị Lan Dung
dc.contributor.authorPhạm, Thùy Dung
dc.contributor.authorNguyễn, Hải Đăng
dc.date.accessioned2023-11-13T02:46:35Z-
dc.date.available2023-11-13T02:46:35Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296083en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13953-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.04en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleFABRICATION OF MULTIFUNCTIONAL MEMBRANES FOR FOOD PACKAGING TO REPLACE THE NYLON BAGS FROM 3D-NANO-CELLULOSE MATERIAL AND BERBERIN = CHẾ TẠO MÀNG BỌC THỰC PHẨM ĐA NĂNG THAY THẾ TÚI NILON TỪ VẬT LIỆU 3D-NANO-CELLULOSE VÀ BERBERINen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 39796-1297-126633-1-10-20190501.pdf
  • Size : 399,85 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.