Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12457
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Tường Vân
dc.date.accessioned2023-11-13T02:10:43Z-
dc.date.available2023-11-13T02:10:43Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284818en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12457-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.7 - tr.16-21 - ISSN.2615-9015en
dc.subjectTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thànhen
dc.titleNghiên cứu qui trình phân lập kaempferol v xác định h m lượng kaempferol trong các chế phẩm từ lá Bạch quả = Isolation of kaempferol from the leaves of Ginkgo biloba and establishing a quantitative evaluation procedure of Kaempferol in preperations containing Ginkgo biloba extractsen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv503S072019016.pdf1.04 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.