Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12457
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Tường Vân
dc.date.accessioned2023-11-13T02:10:43Z-
dc.date.available2023-11-13T02:10:43Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284818en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12457-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.7 - tr.16-21 - ISSN.2615-9015en
dc.subjectTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thànhen
dc.titleNghiên cứu qui trình phân lập kaempferol v xác định h m lượng kaempferol trong các chế phẩm từ lá Bạch quả = Isolation of kaempferol from the leaves of Ginkgo biloba and establishing a quantitative evaluation procedure of Kaempferol in preperations containing Ginkgo biloba extractsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv503S072019016.pdf
  • Size : 1,04 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.