Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12452
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Phú Thương Nhân
dc.contributor.authorMai, Huỳnh Cang
dc.contributor.authorVõ, Tấn Thành
dc.contributor.authorTrần, Thị Yến Nhi
dc.contributor.authorNguyễn, Dương Vũ
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Nhan
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Gia Pháp
dc.contributor.authorBạch, Long Giang
dc.date.accessioned2023-11-13T02:10:42Z-
dc.date.available2023-11-13T02:10:42Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284814en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12452-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.7 - tr.1-8 - ISSN.2615-9015en
dc.subjectTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thànhen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của một số yếu tố công nghệ đến hiệu quả quá trình vi bọc tinh dầu sả dạng bột bằng phương pháp sấy phun = The effect of some technological factors on the efficiency of microencapsulation of lemongrass essential oil by the spray drying methoden
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv503S072019001.pdf1.11 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.