Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12275
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Thị Hậu
dc.contributor.authorĐặng, Thị Hoài
dc.date.accessioned2023-11-13T02:09:46Z-
dc.date.available2023-11-13T02:09:46Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284614en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12275-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.15 - tr.35-42 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleNghiên cứu khả năng hấp phụ xanh metylen của than chế tạo từ bã đậu nành = Study on the adsorption capacity of methylene blue on activated carbon prepared from soybean residueen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V208S152019035.pdf
  • Size : 238,33 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.