Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12263
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Văn Chí
dc.contributor.authorNguyễn, Sinh Huỳnh
dc.contributor.authorLưu, Hồng Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Ngọc
dc.contributor.authorVũ, Thị Diệp
dc.date.accessioned2023-11-13T02:09:44Z-
dc.date.available2023-11-13T02:09:44Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284603en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12263-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.14 - tr.207-212 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleTối ưu hóa quá trình tách chiết flavonoid từ cây gai xanh Cao Bằng = Optimize the extraction process of flavonoid from Bohenivea L. gaud in Cao Bang provinceen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V207S142019207.pdf203.87 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.