Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12098
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Quảng
dc.contributor.authorBùi, Thu Uyên
dc.contributor.authorNguyễn, Thế Hùng
dc.contributor.authorLê, Sỹ Hưng
dc.date.accessioned2023-11-13T02:06:58Z-
dc.date.available2023-11-13T02:06:58Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284343en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12098-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.9 - tr.247-253 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleLoại dinh dưỡng khác nhau và những ảnh hưởng tới năng suất cảu cây rau muống trái vụ (Ipomoean aquatica) bằng phương pháp thủy canh = The effects of different nutrient types on the productivity of off-season water spinach in hydroponicsen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V202S92019247.pdf212.74 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.