Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12092
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Tính
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Giang
dc.date.accessioned2023-11-13T02:06:57Z-
dc.date.available2023-11-13T02:06:57Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284337en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12092-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.9 - tr.205-211 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleNghiên cứu một số đặc tính siinh vật học của vi khuẩn salmonella ở thịt lợn tiêu thụ tại thành phố Lào Cai = Study biological characteristics of Salmonella originated from porks in Lao Cai cityen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V202S92019205.pdf
  • Size : 186,06 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.