Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12092
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Tính
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Giang
dc.date.accessioned2023-11-13T02:06:57Z-
dc.date.available2023-11-13T02:06:57Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284337en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12092-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.9 - tr.205-211 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleNghiên cứu một số đặc tính siinh vật học của vi khuẩn salmonella ở thịt lợn tiêu thụ tại thành phố Lào Cai = Study biological characteristics of Salmonella originated from porks in Lao Cai cityen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V202S92019205.pdf186.06 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.