Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12076
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Văn Thăng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lan
dc.contributor.authorTạ, Văn Cần
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Đại
dc.date.accessioned2023-11-13T02:06:52Z-
dc.date.available2023-11-13T02:06:52Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284323en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12076-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.9 - tr.99-106 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleXác định giá trị dinh dưỡng của một số loại thức ăn phổ biến nuôi trâu bằng phương pháp in vitro gas production = Determination nutrient value of some common feed raising buffaloes by in vitro gas production methoden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V202S92019099.pdf
  • Size : 210,03 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.