Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12068
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Xuân Thành
dc.date.accessioned2023-11-13T02:06:50Z-
dc.date.available2023-11-13T02:06:50Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284315en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12068-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.9 - tr.45-52 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleNghiên cứu một số đặc tính của màng 3D-Nano-Cellulose hấp phụ berberin định hướng dùng bọc thực phẩm tươi sống = Study on some properties of berberine adsorbed 3D-Nano-Cellulose membranes for application in fresh food packagingen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V202S92019045.pdf232.15 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.