Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11561
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrang, Sĩ Trung
dc.contributor.authorPhan, Thanh Lộc
dc.contributor.authorNguyễn, Công Minh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Đan Phượng
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Hòa
dc.date.accessioned2023-11-13T01:57:40Z-
dc.date.available2023-11-13T01:57:40Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283298en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11561-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.3 - tr.146-153 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sảnen
dc.titleNghiên cứu sản xuất chitosan khối lượng phân tử thấp từ xác tôm mịn trong quá trình sản xuất dịch đạm thủy phân = Preparation of low molecular weight chitosan from crushed shrimp shells in protein hydrolysate productionen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv400S32019146.pdf1.32 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.