Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11546
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Lưu Phương Hạnh
dc.contributor.authorLê, Văn Hậu
dc.contributor.authorNgô, Huỳnh Phương Thảo
dc.contributor.authorBùi, Nguyễn Chí Hiếu
dc.contributor.authorHuỳnh, Tấn Phát
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Bình
dc.date.accessioned2023-11-13T01:57:35Z-
dc.date.available2023-11-13T01:57:35Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283284en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11546-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.3 - tr.39-46 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sảnen
dc.titleSử dụng chủng Bacillus amyloliquefaciens AGWT 13-031 ở quy mô sản xuất cá tra giống = The use of Bacillus amyloliquefaciens agwt 13-031 in catfish fingerling productionen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv400S32019039.pdf
  • Size : 1,38 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.