Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11480
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Phúc
dc.contributor.authorLê, Như Chính
dc.contributor.authorTrần, Thị Bảo Tiên
dc.contributor.authorLương, Đức Vũ
dc.date.accessioned2023-11-13T01:57:18Z-
dc.date.available2023-11-13T01:57:18Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283221en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11480-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.2 - tr.54-61 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sảnen
dc.titleNghiên cứu thực nghiệm quá trình sây tôm thẻ sử dụng thiết bị sấy vi sóng kết hợp với sấy lạnh = Experimental study on white-shrimp drying process using microwave drying equipment combined with cold dryingen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv400S22019054.pdf1.38 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.