Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11402
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrường, Đại Học Tiền Giang
dc.date.accessioned2023-11-13T01:56:56Z-
dc.date.available2023-11-13T01:56:56Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282966en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11402-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Đồng Tháp) - 2019 - no.39 - tr.93 - 97 - ISSN.0866-7675en
dc.subjectKhoa học (ĐH Đồng Tháp)en
dc.titleẢnh hưởng của một số công thức dinh dưỡng đến sinh trưởng, phát triển và năng suất của rau xà lách thủy canh nổien
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv392S392019093.pdf288.89 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.