Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11338
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thái Anh Thư
dc.date.accessioned2023-11-13T01:56:38Z-
dc.date.available2023-11-13T01:56:38Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282797en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11338-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Trà Vinh) - 2019 - no.35 - tr.69 - 75 - ISSN.1859-4816en
dc.subjectKhoa học (ĐH Trà Vinh)en
dc.titleẢnh hưởng của hàm lượng chất khô hòa tan, pH và mật số Saccharomyces cerevisiae đến chất lượng rượu vang nhãnen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv384S352019069.pdf
  • Size : 561,52 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.