Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11338
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lê, Thái Anh Thư | |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T01:56:38Z | - |
dc.date.available | 2023-11-13T01:56:38Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282797 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11338 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (ĐH Trà Vinh) - 2019 - no.35 - tr.69 - 75 - ISSN.1859-4816 | en |
dc.subject | Khoa học (ĐH Trà Vinh) | en |
dc.title | Ảnh hưởng của hàm lượng chất khô hòa tan, pH và mật số Saccharomyces cerevisiae đến chất lượng rượu vang nhãn | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv384S352019069.pdf | 561.52 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.