Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10860
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thanh Vân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy My
dc.contributor.authorTrần, Thị Thúy Nguyệt
dc.date.accessioned2023-11-13T01:43:50Z-
dc.date.available2023-11-13T01:43:50Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282026en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10860-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.4 - tr.191-197 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleẢnh hưởng của chế phẩm probiotic đến một số chỉ tiêu sức sản xuất của lợn thịt lai ba máu (Duroc X YL) = Effects of probiotic products supplementation on production performance of three bloods hybrid (DR X YL) pigsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V197S42019191.pdf
  • Size : 664,16 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.