Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10834
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Thị Thanh Hằng
dc.contributor.authorVi, Đại Lâm
dc.contributor.authorVũ, Thị Hạnh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hương
dc.date.accessioned2023-11-13T01:43:43Z-
dc.date.available2023-11-13T01:43:43Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281927en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10834-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.4 - tr.27-32 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleNghiên cứu sản xuất sản phẩm nước chanh lên men sử dụng vi khuẩn lactic (Lactobacillus plantarum) = Research production fermented lemon juce by using Lactobacillus plantarumen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V197S42019027.pdf
  • Size : 351,92 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.