Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10834
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Thị Thanh Hằng
dc.contributor.authorVi, Đại Lâm
dc.contributor.authorVũ, Thị Hạnh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hương
dc.date.accessioned2023-11-13T01:43:43Z-
dc.date.available2023-11-13T01:43:43Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281927en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10834-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.4 - tr.27-32 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleNghiên cứu sản xuất sản phẩm nước chanh lên men sử dụng vi khuẩn lactic (Lactobacillus plantarum) = Research production fermented lemon juce by using Lactobacillus plantarumen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V197S42019027.pdf351.92 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.