Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10397
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Đức Tường
dc.date.accessioned2023-11-09T01:56:30Z-
dc.date.available2023-11-09T01:56:30Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281406en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10397-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.19 - tr.29 - 35 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp&Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu trồng nấm Vân Chi đỏ (Pycnoporus sanguineus) trên thế phụ phẩm cùi bắp và vỏ trấuen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S192019029.pdf
  • Size : 544,78 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.