Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10351
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Điềm
dc.contributor.authorPhan, Thị Hương
dc.contributor.authorĐặng, Văn An
dc.contributor.authorBùi, Thị Minh Nguyệt
dc.contributor.authorBùi, Thị Thu Hiền
dc.date.accessioned2023-11-09T01:56:14Z-
dc.date.available2023-11-09T01:56:14Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281365en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10351-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.22 - tr.80-88 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp&Phát triển nông thônen
dc.titleMột số yếu tố ảnh hưởng đến quá trình tạo gel của surimi mực đại dươngen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S222019080.pdf
  • Size : 621,38 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.