Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10351
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Điềm
dc.contributor.authorPhan, Thị Hương
dc.contributor.authorĐặng, Văn An
dc.contributor.authorBùi, Thị Minh Nguyệt
dc.contributor.authorBùi, Thị Thu Hiền
dc.date.accessioned2023-11-09T01:56:14Z-
dc.date.available2023-11-09T01:56:14Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281365en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10351-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.22 - tr.80-88 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp&Phát triển nông thônen
dc.titleMột số yếu tố ảnh hưởng đến quá trình tạo gel của surimi mực đại dươngen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S222019080.pdf621.38 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.