Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10351
Title: Một số yếu tố ảnh hưởng đến quá trình tạo gel của surimi mực đại dương
Authors: Phạm, Thị Điềm
Phan, Thị Hương
Đặng, Văn An
Bùi, Thị Minh Nguyệt
Bùi, Thị Thu Hiền
Keywords: Nông nghiệp&Phát triển nông thôn
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Nông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.22 - tr.80-88 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281365
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10351
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S222019080.pdf
  • Size : 621,38 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.