Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10285
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Tiến Cường | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thu Hà | |
dc.date.accessioned | 2023-11-09T01:52:52Z | - |
dc.date.available | 2023-11-09T01:52:52Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281284 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10285 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.21 - tr.63-69 - ISSN.1859 - 4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp&Phát triển nông thôn | en |
dc.title | Ảnh hưởng cảu nhiệt độ và nồng độ chất khô đến quá trình thủy phân bột khoai lang không hồ hóa | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv201S212019063.pdf
Size : 467,26 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.