Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10274
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Mỹ Hà
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Hùng
dc.date.accessioned2023-11-09T01:52:49Z-
dc.date.available2023-11-09T01:52:49Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281274en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10274-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.21 - tr.23-28 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp&Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của một số chế phẩm qua lá đến năng suất, chất lượng và mã quả táo ĐL-BG 1 trồng tại Hữu Lũng, Lạng Sơnen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S212019023.pdf527.23 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.