Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10222
Title: Ảnh hưởng của nồng độ Brassinolide đến bệnh vàng lá gân xanh, năng suất và phẩm chất trái bưởi da xanh (Citrus maxima (Burm.)) tại huyện Kế Sách, tỉnh Sóc Trăng
Authors: Lăng, Hoài Phong
Huỳnh, Lê Anh Nhi
Trần, Văn Hâu
Trần, Sỹ Hiếu
Keywords: Nông nghiệp&Phát triển nông thôn
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Nông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.17 - tr.34 - 42 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281212
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10222
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S172019034.pdf766.1 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.