Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10192
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Quang Thành
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Hải
dc.contributor.authorLê, Quý Tùng
dc.contributor.authorBùi, Duy Hùng
dc.contributor.authorTrần, Xuân Thành
dc.date.accessioned2023-11-09T01:52:24Z-
dc.date.available2023-11-09T01:52:24Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281176en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10192-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2019 - no.255 - tr.68 - 73 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleLên men lactic sắn tươi để bảo quản lâu hơn làm thức ăn chăn nuôi lợnen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2552020068.pdf
  • Size : 474,69 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.