Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9733
Title: | Ảnh hưởng của phụ gia tạo nhớt và nhiệt độ đến tính chất lưu biến của nước quả đục măng tây xanh = Effects of hydrocolloids and temperature on rheological properties of cloudy asparagus juice | Authors: | Nguyễn, Thị Thùy Dung Trần, Thị Cúc Phương Nguyễn, Thị Vân Linh |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2019 - no.17 - tr.298-303 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279451 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9733 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv146S172019298.pdf | 378.35 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.