Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9733
Title: Ảnh hưởng của phụ gia tạo nhớt và nhiệt độ đến tính chất lưu biến của nước quả đục măng tây xanh = Effects of hydrocolloids and temperature on rheological properties of cloudy asparagus juice
Authors: Nguyễn, Thị Thùy Dung
Trần, Thị Cúc Phương
Nguyễn, Thị Vân Linh
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2019 - no.17 - tr.298-303 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279451
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9733
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S172019298.pdf378.35 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.