Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8467
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Phan Thùy Hạnh
dc.contributor.authorTrần, Quyết Thắng
dc.date.accessioned2023-11-09T01:36:52Z-
dc.date.available2023-11-09T01:36:52Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276840en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8467-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.14 - tr.85-92 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp và Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu hoàn thiện quy trình công nghệ sản xuất thịt bò một nắng bằng phương pháp sấy chân khôngen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S142019085.pdf574.02 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.