Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8432
Title: | Ảnh hưởng của thời gian xử lý axit xitric tiền bảo quản đến một số đặc tính lý hóa của quả hồng Thạch Thất. | Authors: | Nguyễn, Thị Hạnh Vũ, Thị Nga |
Keywords: | Nông nghiệp và Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Nông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.13 - tr.62-69 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276808 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8432 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv201S132019062.pdf | 598.37 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.