Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/7470
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thiện Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hà
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Trai
dc.date.accessioned2023-11-08T07:52:10Z-
dc.date.available2023-11-08T07:52:10Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=274358en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/7470-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2019 - no.8 - tr.426-432 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleĐánh giá khả năng kháng khuẩn của nano bạc tổng hợp từ dịch chiết lá sừa cạn và hoa bồng bồng = Evaluate the antibacterial ability of nano-silver synthesized from extracted leaves and effervescent flowersen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S82019426.pdf408.32 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.