Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67524
Title: | Nghiên cứu tác động của dịch chiết nấm kim châm (Flammulina Velutipes) lên chất lượng bột gạo mầm rang = A study on the impact of Flammulina Velutipes extract to the limitation of lipid and bioactive compounds during preservation of roasted germinated brown rice flour | Authors: | Phạm, Quang Trung Nguyễn, Thị Lệ Ngọc Lê, Nguyễn Đoan Duy Nguyễn, Công Hà |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.15 - tr.128-136 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347296 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67524 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv146S152022128.pdf | 1.54 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.