Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67446
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Định
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Việt Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hoàng Lan
dc.contributor.authorMaarten, L A T M Hertog
dc.contributor.authorBart, Nicolai
dc.date.accessioned2023-12-27T02:27:17Z-
dc.date.available2023-12-27T02:27:17Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336746en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67446-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.06 - tr.793-802 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của xử lý 1-MCP và ethylene ngoại sinh đến quá trình chín của giống cà chua ‘Savior’ trồng vụ đông = Effects Of 1-MCP and Exogenous Ethylene Treatment on Ripeningof Tomato ‘Cv. Savior’ Grown in Winter Seasonen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.grantfulltextopen-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V20S062022793.pdf1.13 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 25, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.