Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65556
Title: | Nghiên cứu bảo quản kéo dài thời hạn sử dụng bánh Nẳng truyền thống làng Dòng tỉnh Phú Thọ bằng phụ gia thực phẩm = Research on extending the shelf life of traditional Nang cake of Dong village by combined food additives | Authors: | Hoàng, Thanh Đức Đỗ, Thị Hạnh |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2022 - no.2 - tr.107-113 - ISSN.1859-3585 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351570 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65556 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVt70V58S022022107.pdf | 624.59 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.