Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64808
Title: | Nghiên cứu nâng cao hiệu suất thu nhận dịch giàu phenolic, betanin ascorbic từ phần thịt củ Dền đỏ (Beta Vulgaris L) = Research to improve the performance of solution rich in phenolic, betanin ascorbic from the meat of beed beet (Beta Vulgaris L) | Authors: | Đặng, Thị Hường Hà, Thị Dung Trần, Thu Huyền |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2022 - no.5 - tr.97-102 - ISSN.1859-3585 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352344 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64808 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVt70V58S052022097.pdf | 867.32 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.