Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63993
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDương, Thị Hồng Duyên
dc.contributor.authorPhạm, Diệu Thùy
dc.contributor.authorTrần, Nhật Thắng
dc.date.accessioned2023-12-27T01:02:29Z-
dc.date.available2023-12-27T01:02:29Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348133en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63993-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.01 - tr.111-116 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleHiệu quả của việc bổ sung bột cây rẻ quạt (Belamcanda chinensis) vào khẩu phần ăn trong phòng bệnh đường tiêu hóa và hô hấp cho gà = The effects of leopard lily’s (Belamcanda chinensis) supplementation into meals in preventing respiratory and digestive diseases in chickenen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V227S012022111.pdf
  • Size : 289,38 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.