Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63993
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDương, Thị Hồng Duyên
dc.contributor.authorPhạm, Diệu Thùy
dc.contributor.authorTrần, Nhật Thắng
dc.date.accessioned2023-12-27T01:02:29Z-
dc.date.available2023-12-27T01:02:29Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348133en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63993-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.01 - tr.111-116 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleHiệu quả của việc bổ sung bột cây rẻ quạt (Belamcanda chinensis) vào khẩu phần ăn trong phòng bệnh đường tiêu hóa và hô hấp cho gà = The effects of leopard lily’s (Belamcanda chinensis) supplementation into meals in preventing respiratory and digestive diseases in chickenen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.grantfulltextopen-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V227S012022111.pdf289.38 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.