Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57527
Title: Nghiên cứu chế biến bột rau ngót ứng dụng trong sản xuất cháo ăn liền = Research on processing of sauropus androgynus powder applied in the production of instant porridge
Authors: Lưu, Hồng Sơn
Nguyễn, Thị Vân
Nguyễn, Xuân Phúc
Nguyễn, Thị Tình
Vi, Đại Lâm
Keywords: Khoa học (Đại học Tân Trào)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Tân Trào) - 2022 - no.02 - tr.48 - 54 - ISSN.2354-1431
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337512
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57527
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv444S022022048.pdf1.04 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

6
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.