Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5706
Title: Ảnh hưởng của các phương pháp chế biến nhiệt đến hàm lượng tinh dầu trong các sản phẩm được phối trộn với bột vi bao tinh dầu sả chanh (Cymbopogon citratus) = Effect of heat treatment methods on the content of remaining essential oils in products mixed with lemongrass essential oil microencapsulation powder (Cymbopogon citratus)
Authors: Võ, Tấn Thành
Nguyễn, Phú Thương Nhân
Phạm, Văn Thịnh
Lê, Thị Hồng Nhan
Trần, Thị Yến Nhi
Nguyễn, Dương Vũ
Mai, Huỳnh Cang
Phạm, Hoàng Danh
Phan, Bổn
Đỗ, Bích Ngọc
Hoàng, Thị Hồng
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.8
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302086
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5706
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
49995-1141-153708-1-10-20200806.pdf983.92 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

5
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.