Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55704
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Ngọc Hân
dc.contributor.authorTrịnh, Thị Tuyết Hoa
dc.contributor.authorVõ, Thị Ngọc Điệp
dc.contributor.authorNguyên, Văn Thành
dc.date.accessioned2023-12-26T02:53:56Z-
dc.date.available2023-12-26T02:53:56Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340474en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55704-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.08 - tr.59 - 66 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titlePhân lập và tuyển chọn vi khuẩn Bacillus sp. có khả năng tổng hợp protease từ sản phẩm đậu nành lên men = Isolation and selection Bacillus sp. to be able to synthesis protease from fermented soybean productsen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S082022059.pdf1.41 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.