Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54824
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVương, Bảo Ngọc
dc.contributor.authorLý, Thị Thanh Thảo
dc.date.accessioned2023-12-26T02:45:38Z-
dc.date.available2023-12-26T02:45:38Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342070en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54824-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.5 - tr.360-365 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của các phương pháp trích ly đến thành phần hóa học của tinh dầu thân cây ngũ gia bì (Schefflera octophylla L.) = A study on the influence of extraction methods on the chemical ingredients of the essential oil from the stems of Schefflera octophylla Len
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S52022360.pdf754.35 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.