Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51112
Title: | Khảo sát thành phần hoá học và sự hiện diện của vi sinh vật trên phi lê cá rô phi vằn (Oreochromis niloticus) cuối quá trình chế biến = Proximate composition and microflora of nile tilapia (oreochromis niloticus) fillets at the processing end | Authors: | Nguyễn, Thị Kiều Diễm Mai, Thị Tuyết Nga |
Keywords: | Tạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang - 2021 - no.1 - tr.26-35 - ISSN.1859 - 2252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316360 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51112 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv400S12021026.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Page view(s) 50
1
checked on Nov 23, 2024
Download(s)
1
checked on Nov 23, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.