Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51112
Title: Khảo sát thành phần hoá học và sự hiện diện của vi sinh vật trên phi lê cá rô phi vằn (Oreochromis niloticus) cuối quá trình chế biến = Proximate composition and microflora of nile tilapia (oreochromis niloticus) fillets at the processing end
Authors: Nguyễn, Thị Kiều Diễm
Mai, Thị Tuyết Nga
Keywords: Tạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang - 2021 - no.1 - tr.26-35 - ISSN.1859 - 2252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316360
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51112
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv400S12021026.pdf1.06 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Nov 23, 2024

Download(s)

1
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.