Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46480
Title: Ảnh hưởng nguyên liệu bổ sung đến chất lượng của sản phẩm nước lẩu cua đồng
Authors: Nguyễn, Duy Tân
Võ, Thị Xuân Tuyền
Nguyền, Hoàng Phi Yến
Võ, Tấn Thạnh
Keywords: Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Công thương - 2021 - no.07 - tr.217 - 222 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321684
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46480
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S72021217.pdf2.72 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.