Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/44789
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyen, Tran Dong Phuong
dc.contributor.authorMai, The Sang
dc.date.accessioned2023-12-15T01:26:35Z-
dc.date.available2023-12-15T01:26:35Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=323756en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/44789-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Sinh học, Viện Hàn lâm Khoa học Công nghệ Việt Nam - 2021 - no.3 - tr.87-94 - ISSN.0866-7160en
dc.subjectTạp chí Sinh học, Viện Hàn lâm Khoa học Công nghệ Việt Namen
dc.titleĐánh giá điều kiện bảo quản hạt phấn của dưa lưới Nhật Bản Cucumis melo L. (họ bầu bí)en
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.grantfulltextopen-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv27V43S32021087.pdf335.35 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.