Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41814
Title: Nghiên cứu một số yếu tố ảnh hưởng trong quá trình sản xuất bột dinh dưỡng ăn liền từ ốc gai Indothais lacera (Born, 1778)
Authors: Lê, Doãn Dũng
Đặng, Thị Yến
Vũ, Thị Hường
Nguyễn, Thị Hồng Ngọc
Phan, Thị Thùy Dương
Phạm, Bảo Huyền Linh
Quách, Tú Mỹ
Keywords: Khoa học và Công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Việt Nam - 2021 - no.9B - tr.54-59 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327368
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41814
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv8S9B2021054.pdf510.77 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

7
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.