Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40884
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMai, Đình Trị
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Đan
dc.contributor.authorTrần, Huy Khiêm
dc.contributor.authorPhạm, Quang Thọ
dc.contributor.authorDặng, Văn Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Tấn Phát
dc.date.accessioned2023-12-14T09:05:56Z-
dc.date.available2023-12-14T09:05:56Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314542en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40884-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2021 - no.1A - tr.45-50 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titlePhân lập một số hợp chất từ thân rễ ngải tím (Kaempferia parviflora Wall. Ex Baker), họ gừng (Zingiberaceae) = Chemical constituents of the rhizomes of Kaempferia parvifloraen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V57S1A2021045.pdf
  • Size : 669,37 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.