Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39543
Title: Nghiện cứu sử dụng enzym để nâng cao hiệu suất, thu hồi dịch quả và hàm lượng lycopene trong sản xuất nước ép dưa hấu = Study on using enzym to improve juice yield and lycopene content in the production of watermelon juice
Authors: Nguyễn, Thị Hưong Trà
Nguyễn, Ngọc Huyền
Nguyễn, Thị Hồng Hà
Vũ, Thu Diễm
Lê, Thị Trang
Lê, Thị Nam
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.5 - tr.59 - 64 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314883
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39543
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S052021059.pdf335.92 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.