Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37986
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLâm, Văn Mân
dc.contributor.authorNguyên, Lệ Hà
dc.contributor.authorLý, Gia Phúc
dc.contributor.authorTrịnh, Nguyên Hằng
dc.contributor.authorLê, Thị Ngọc Mai
dc.contributor.authorSlen, Liên Vân
dc.date.accessioned2023-12-14T08:30:12Z-
dc.date.available2023-12-14T08:30:12Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316954en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37986-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.07 - tr.63 - 68 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của một số thông số lên men đền chất lượng của hỗn hợp dịch quả thanh long và dứaen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S072021063.pdf3.4 MBAdobe PDF
  View online
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.