Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33078
Title: | Phát triển các thuộc tính cảm quan trong đánh giá độ tươi sản phẩm phi lê cá lóc (Channa striata) bằng phương pháp QIM và Torry = Development of sensory attributes of QIM and Torry shemes to assess freshness of snakehead (Channa striata) fillets | Authors: | Nguyễn, Văn Minh Lê, Thiên Sa Trần, Thanh Giang Đặng, Tố Uyên Nguyễn, Thị Thanh Hải Sonkarlay, Karnue Lương, Đức Vũ |
Keywords: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.78-84 - ISSN.1859-2333 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331825 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33078 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv403SCDTP2021078.pdf | 609.9 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.