Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33075
Title: | Ảnh hưởng của điều kiện trích ly và cô quay chân không đến đặc tính của cao chiết từ vỏ bưởi da xanh (Citrus maxima (Burn.) Merr.) = Effects of extraction and rotary evaporation conditions to the characteristics of concentrated aqueous extract from pomelo peel (Citrus maxima (Burn.) Merr.) of Da Xanh cultivar | Authors: | Tô, Nguyễn Phước Mai Nguyễn, Văn Mười |
Keywords: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.21-31 - ISSN.1859-2333 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331819 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33075 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv403SCDTP2021021.pdf | 919.85 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.