Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31725
Title: Kiến thức, thực hành của người chế biến tại bếp ăn tập thể các trường mầm non thành phố Hải Dương năm 2020 = Knowledge and practice of food handlers at the collective kitchens of kindergartens in Hai Duong city in 2020
Authors: Nguyễn, Thị Thắm
Đào, Thị Thu Thủy
Cáp, Minh Đức
Keywords: Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.214-225 - ISSN.2354-080X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332848
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31725
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv251V146S102021214.pdf214.5 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.